ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ GROW GREEK TOURISM

Aγαπητοί Φοιτητές – Φοιτήτριες

Γνωρίζετε ότι το Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο;

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για τους φοιτητές του Α.Ε.Ι Πειραιά Τ.Τ και να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Μπορείτε κι εσείς όπως πολλοί άλλοι να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπό να  αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, να διεκδικήσετε θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση, κα. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά ακόμα. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

 Εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 10:20 π.μ.).

 

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, 11:00 με 14:30

Συνεδριακό Κέντρο του Α.Ε.Ι Πειραιά Τ.Τ

 

Επίσης, δημιουργήστε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και την πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

Παραμένω στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

 

Mε Εκτίμηση
Δημήτριος Δρόσος B.A, M.B.A, PhD
Καθηγητής Εφαρμογών