Σεμινάριο Μεταφοράς Προηγμένης Τεχνογνωσίας - ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ

Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας & Προστασίας Περιβάλλοντος, ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ

Διοργάνωση: Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Πειραιά & Νήσων

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ

“ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ”

 

Στα πλαίσια ολοκλήρωσης του ερευνητικού έργου “ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ – Συγκριτική Αξιολόγηση Συστημάτων Υδρογόνου & Τεχνολογιών Αποθήκευσης Ενέργειας για Υποστήριξη Αυτόνομων Υβριδικών Σταθμών Ηλεκτροπαραγωγής Ανανεώσιμης Βάσης” και της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου “TILOS” (HORIZON 2020), η ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος (ΗΜΕ & ΠΡΟΠΕ) διοργανώνει, σε συνεργασία με το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας (ΚΤΕ) Πειραιά και Νήσων, εξειδικευμένο τεχνολογικό σεμινάριο με τίτλο “Σύγχρονες Τεχνολογίες Υδρογόνου”. Το συγκεκριμένο σεμινάριο παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις τεχνολογίες υδρογόνου και στις εφαρμογές αυτών σε συνεργασία με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Παράλληλα, παρουσιάζονται σύγχρονες εφαρμογές των τεχνολογιών υδρογόνου, από τα αποτελέσματα ερευνητικών έργων συνδυασμένης εφαρμογής ΑΠΕ και τεχνολογιών αποθήκευσης που έχει υλοποιήσει το Εργαστήριο ΗΜΕ & ΠΡΟΠΕ.

 

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα απόκτησης Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης και Συνοδευτικό με αναλυτική παρουσίαση των διδαχθέντων Ενοτήτων, υπογεγραμμένο από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του Σεμιναρίου εκ μέρους του Εργαστηρίου Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος επικυρωμένο από το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Πειραιά & Νήσων.

 

Αιτήσεις: Έως 22 Φεβρουαρίου 2016

Ημερομηνία έναρξης: 23 Φεβρουαρίου 2015

Διάρκεια: 10 διδακτικές ώρες / Δύο ημέρες

Ημέρες – ώρες διεξαγωγής: Τρίτη – Πέμπτη, (5 διδακτικές ώρες). Έναρξη: 17:15

 

Online Αιτήσεις στα:

www.mbaenergy.gr/hydrogensem ή www.sealab.gr/pages/viewpage.action?pageId=16482817

Πληροφορίες: κα. Βαρδάκη Ουρανία

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ. 210-5381020. Ώρες επικοινωνίας: 9:30 – 16:00