Δ.Α.ΣΤΑ

Η Δ.Α.ΣΤΑ (Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας) ιδρύθηκε με την Απόφαση του Συμβουλίου του Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.  πράξη 20/26.05.2009. Συντονίζει τον σχεδιασμό και προγραμματισμό του Γραφείου Διασύνδεσης, του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης και της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.

Στόχοι της Δομής είναι η αξιοποίηση οικονομιών κλίμακας, η βελτιστοποίηση του συντονισμού και της διαχείρισης καθώς και η διεύρυνση και ενίσχυση της δικτύωσης με άλλα ιδρύματα, την αγορά εργασίας και τους πιστοποιημένους φορείς προώθησης της απασχόλησης.

Οι δραστηριότητες της Δ.Α.ΣΤΑ αποτελούν τμήμα του στρατηγικού σχεδιασμού του Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.  και περιλαμβάνονται στο τετραετή σχεδιασμό του.

 Γραφείο Διασύνδεσης

 Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

 Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

 ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.  (  Δευτέρα εως Παρασκευή  10:00-18:00, τηλ: 210-5381596, φαξ.: 210-5381597,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)